måndag 6 juni 2011

Skit också....

Jag har inte gått ner ett enda hekto sedan vägningen förra veckan, och det känns ju skittråkigt!!!
Visserligen åt jag ju en TipTop i tisdags och en i lördags, samt en pizza och lite choklad i fredags (usch, det här ser inte bra ut!), men samtidigt har jag ju gått längre än en halvmil vid tre tillfällen i veckan och avstått mycket gott... :-(
Och druckit vatten och knaprat morötter och knäckebröd...
Jag får helt enkelt bli ÄNNU hårdare med att hålla mig till en enda unna-mig-själv-dag i veckan, äta mindre portioner samt motionera mera!

Nu börjar det bli dags att välja gym också, och jag är fortfarande lika kluven... Det lutar som sagt mest åt att bli på Actic, men det är barnpassningen på Livingroom som lockar - tänk vad skönt att kunna träna ostört på förmiddagen och ha kvällarna lediga! OM jag väljer Actic så kommer jag ju att få gå iväg och träna när Noel har somnat på kvällarna, och det känns som att det blir senare och senare för varje dag; nu är det oftast inte förrän vid 20-tiden som han hälsar John Blund välkommen... Alternativet är ju i och för sig att springa iväg till gymmet direkt när M kommer hem från jobbet kl 17.30, och hoppas på att Noel är med på de planerna!
Åh, jag vill träna på Actic, men ha barnpassningen på Livingroom!!!!

Jag fattar inte att inte mer gym har barnpassning - det är ju världens marknad... Tänk alla småfeta spädbarnsmammor som inte vill något hellre än att gå ner sina gravidkilon, men som sitter fast i hemmet och är bundna till barnet! Visserligen är barnvagnspromenader inget att förakta, men jag tror att många med mig ledsnar på dom efter ett tag. Och det är ju trots allt ganska ensamt att traska runt planlöst utomhus dag efter dag...

Jag hatar känslan av att vara låst!
Som idag t ex är M borta hela dagen och spelar in en musikvideo, och jag är hemma med både Noel och Alva... Min 5 km-promenad kan jag ju glömma, för så långt orkar Alva inte gå, och jag kommer nog inte iväg ikväll heller, för M kommer antagligen hem ganska sent... Så där har en träningsdag försvunnit :-(
Och att stå inomhus i vardagsrummet och göra hemma-övningar är inte riktigt min grej...

Nej, nu får det vara nog med självömkan!

På tal om något helt annat så åt jag en macka med Philadelphiaost och en med ost/gurka till frukost, samt drack en kopp te. Med havremjölk!
Både Noel och jag reagerade ju när jag drack vanlig mjölk tidigare i veckan, så nu ska jag testa att ha Oatly havredryck i teet och till gröten i fortsättningen, så får vi se om det gör någon skillnad!?!

Ha en bra dag allihopa!!!

2 kommentarer:

carina sa...

Feelgood har barnpassning, kolla upp dom med. :)

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Om jag vore du skulle jag välja stället med barnpassning. Åtminstone det första året. Actic finns ju kvar nästa år och då är det kanske enklare att ta sig iväg till gymmet utan barn?

Kram