onsdag 8 juni 2011

Hyra hus i Källtorp!?!

Jag upptäckte precis att vi har blivit erbjudna att hyra ett hus i Källtorp genom Skövdebostäder; 106 kvm, 9010:- i hyra (!) och inflyttning 1/9.
Eller rättare sagt, vi har blivit erbjudna en visning och står på köplats nr 5...

Tankarna bara snurrar i huvudet på mig nu - hyran är ju svinhög, men tänk att få bo i ett hus! (Källtorp är ett område med 58 fristående villor som ligger ca 3 km från centrum).
Med tanke på att vi aldrig kommer att kunna köpa ett hus i Skövde med det låga lånelöftet vi har, så är ju våra alternativ att antingen hyra hus, köpa ett hus i ett samhälle utanför stan eller bo i lägenhet, och de två sistnämnda faller bort (jag vill inte bo utanför stan och M vill inte bo i lägenhet)... Så det här är ju egentligen perfekt för oss, förutom hyran då :-(
Och så tillkommer ju värme, vatten och el...
Fast i och för sig så kanske man kan leva med att inte ha ett öre över om man ändå får bo så här fint! Och om man inte tycker att det är värt pengarna, så är det ju bara 3 månaders uppsägningstid...

Hur som helst så ska jag ringa till kvinnan som bor där nu och be om att få komma och titta på huset till helgen - jag återkommer!

Inga kommentarer: