måndag 27 juni 2011

Fika på Waynes Coffee

Nu har vi precis kommit hem efter en tripp till Elins Esplanad... Efter simskolan så åkte vi till Ica Maxi för att köpa lite barnmatsburkar åt Noel - det blev majspuré, potatis/morot, potatis/broccoli, morot/palsternacka, risgröt med grönsaker samt mango - och en förpackning med banangröt. Sedan träffade vi brorsan och hans tjej och deras lille Theo, och tog en fika tillsammans - Alva åt kladdkaka med grädde, och jag tog en grov smörgås med kyckling/pesto/mozzarella samt en kopp te.

Min nyttiga dag fick ju värsta tänkbara start imorse, för jag och Noel sov ända till kl 09.20 och det innebar ju att vi blev superstressade att komma iväg till simskolan - jag slängde i mig en banan till frukost! Och var således vrålhungrig igen efter ca en timma...MEN jag klarade mig utan att köpa något onyttigt inne på Ica och utan att fläska till det med något onyttigt på fiket ;-)

Just nu är Alva ute och leker lite med granntjejen, och när hon kommer in tänkte jag laga spagetti och köttfärssås; det funkar alltid!

När vi skulle åka hem från Esplanaden så mötte vi Alvas farmor också, och vi bestämde att vi skulle träffas en sväng imorgon och ev åka på en liten dagsutflykt till vackra Hjo ;-)

Inga kommentarer: