tisdag 14 juni 2011

Iiiiiiiihhhhhhhh......

Nu har jag precis klickat iväg ett JA på Skövdebostäders hemsida angående huset i Källtorp, och anmälan är bindande!!! På torsdag borde vi få svar på om vi får det eller inte, men med tanke på att vi var de enda som hade varit och kollat när vi var där igår, så känns det ju som att chansen är ganska stor att vi får det... Spännande!
Brorsan sa en så bra grej förut när jag nojjade om den höga månadskostnaden, och det var att "visserligen är månadshyran ca 4 500:- högre på huset än på den nuvarande lägenheten och om man tänker att ni hade sparat de extrapengarna varje månad så hade det ju varit en sak, men nu bränner ni ju de pengarna på skit så det är väl lika bra att lägga de på ett jäkligt fint boende istället!?!"
Och det stämmer så himla väl in på oss... Vi sparar ingenting, men borde ha flera tusen över varje månad :-(

Och om man tycker att vi istället ska avvakta tills något annat (bättre?) dyker upp, så kan man ju fråga sig vad det är vi ska vänta på!?!
M vägrar att flytta till lägenhet och jag vägrar att bo utanför stan... Och i Skövde finns det inga hus i våran prisklass som vi kan köpa... Och marknaden för hus att hyra i stan är ju inte gigantisk, om man säger så...

Ja ja, nu finns det hur som helst ingen återvändo och det känns jättepirrigt!

Inga kommentarer: