måndag 20 juni 2011

En dålig dag :-(

Skiten började ganska exakt kl 16.27 när Alva välte ut en halv flaska drickyoghurt i insatsen i vagnen, där för övrigt min iPhone låg... Anledningen till att jag är så säker på klockslaget är att en bild lagrades bland mina bilder med framsidan på telefonen exakt när den stendog :-(
Jag fick ett smärre vansinnesutbrott och skällde ut både Alva och M (som menade att Alva ju faktiskt inte gjorde det med flit)... HELT FEL SAK att säga till mig just då!
Sur som ättika var jag under hela resan in till Skövde, och ungefär halvvägs börjar Noel att gallskrika helt otröstligt och Alva är kissnödig, så vi får stanna till vid en rastplats och gå på toan samt amma... Vilket får till följd att vi kommer för sent till vårt möte på stan :-(

Mötet gick i alla fall bra (jag berättar om det i nästa inlägg), och M frågade om vi inte skulle äta ute och fira lite... Bra idé!
Vi valde att åka till Kryddan, som visade sig ha semesterstängt den här veckan, så det blev Wallermans istället...tyvärr!
Alva beställde köttbullar med potatis och gräddsås, men de var visst slut kom de på efter en stund så hon fick korv istället...
M beställde in en falafelrulle utan lök, och fick in en falafeltallrik med purjolök...
Och jag bestämde mig för att testa en plankstek, och det var nog det torraste och tråkigaste jag någonsin har ätit! Kolla in de döda salladsbladen bland annat :-(
Fläskfilén var faktiskt god, men moset och såsen och tillbehören var under all kritik... Man kanske borde anmäla stället till Kniven mot strupen!?!
Jag ångrar nästan att jag inte tog en vanlig, hederlig pizza istället...

Hur som helst - mitt i allt elände bestämmer sig Noel för att bli helt oregerlig och börja störtböla (han har inte bajsat sedan i måndags, så jag misstänker att det spänner en del i hans lilla mage), så jag fick gå ut med honom till bilen... Och på vägen ut spyr han ner hela min axel!

I bilen bestämde jag mig för att jag behöver tröstas nu ikväll, så det ligger en 200 g Marabou Apelsinkrokant på köksbordet och väntar på mig ;-)
Snälla, påpeka INTE min dåliga karaktär - jag behöver verkligen den där chokladen!!!

Inga kommentarer: