söndag 12 juni 2011

Cupcake ;-)

Kvällen avslutades med en supergod cupcake från Ica Kvantum, och fast det inte är min unna-mig-själv-dag idag, så har jag faktiskt ingen ångest alls... Visst skulle det väl såklart ha känts aningen bättre om jag inte hade ätit den över huvud taget, men samtidigt så har jag ätit dåligt hela dagen, så jag kände att den varken gjorde till eller från... Och jag var sååå himla sugen på just en sån efter att ha surfat runt på cupcakes-sidor på nätet hela dagen!
Här är två sidor till med jättefina saker som jag kan rekommendera er att gå in och kika på: kakburken.se och tartdecor.se
Och kolla in den här underbara bloggen: linneasskafferi.se

Mitt matval idag har som sagt varit katastrofalt: en ciabatta till frukost, en kokt korv med bröd till lunch, spagetti och stekt falukorv till middag och två mackor till kvällsmat...
MEN imorgon är en ny dag och efter inrådan av min lillebror så börjar dagarna hädanefter med lättfil alt havregrynsgröt och INTE massor av mackor ;-)

Ja just det ja, imorgon ska vi kolla på huset som vi eventuellt kommer att erbjudas att hyra i Källtorp - jag vill gärna höra era tankar om det!
Hyran ligger som sagt på 9010:- exkl värme, vatten och el, men det är ett HUS!!!
En del som jag har pratat med tycker att vi kan ge det en chans, men de flesta tycker att hyran är sinnessjukt hög och att det inte är värt de pengarna... Så snälla, kom gärna med goda råd och berätta vad ni tycker!

Nu ikväll somnade Noel redan klockan 17.30, så vi får väl se hur natten blir!?! Han ligger där och sover så skönt i min säng, och snart ska jag gå in och göra honom sällskap... Vi hörs imorgon!

Ps: jag klarade träningspasset hyfsat bra (förutom huvudvärken som höll i sig hela dagen) - jag har bara lite träningsvärk på ovansidan av låren ;-)

1 kommentar:

Sabina sa...

Det låter sjukt dyrt! Kan ju berätta att mamma å Krille hade en el räkning på 6000 kr i månaden i vintras!! Glöm inte fråga ägarna vad driftkostnaderna ligger på... Om det är som du skrev att ni inte kommer ha en krona över efter räkningarna så är ju det som uppgjort för massa bråk och tjaffs. Blir ju lätt så när ekonomin är tight.. Just My opinion..