Sen gjorde jag en liten sats LCHF-pannkakor till mig själv också:
Vispa ihop 1 ägg, 1 dl grädde, 1/2 msk fiberhusk och 1/2 krm salt. Låt smeten svälla i några minuter och stek sedan pannkakorna i smör. (Ps: jag tillsatte en skvätt mjölk i smeten innan stekning, för jag tyckte att den såg så himla stabbig ut).
Grädden tog slut, så jag serverade mina pannkakor tillsammans med en klick crème fraîche utblandad med en skvätt mjölk och lite vaniljpulver samt frysta björnbär.
OBS: den här satsen räckte till fyra SMÅ pannkakor - tänk på att göra pannkakorna mindre än vad du brukar, för de är lite kniviga att vända i stekpannan. På bilden äter jag på en assiett (så att ni får ett hum om storleken)...
1 kommentar:
MUms med pannkisar! Ska nog göra det nästa veckan nagon dag.
Skicka en kommentar