söndag 29 januari 2012

Dålig uppdatering...

Det blir tyvärr inte så mycket skrivet nu när jag har börjat jobba igen; tiden räcker liksom inte till... M och ungarna kom och hämtade mig på jobbet kl 18.15 och direkt när vi kom hem så drog M iväg till en kompis för att titta på fight, och jag fixade kvällsmat till mig själv och ungarna (jag åt ett LCHF-bröd med majonäs och kokt ägg, samt 2 kokta mosade ägg med en klick Bregott). Efter det så skulle Alva duscha och tvätta håret, Noel bajsade, jag plockade in disken i diskmaskinen och förberedde vällingen, alla borstade tänderna och sedan var det helt plötsligt läggdags... Noel VÄGRADE att somna i soffan ikväll, så jag fick gå ner och lägga mig här med honom vid 20.30-tiden, och nu har jag precis läst igenom alla mina bloggfavoriter ;-)

Imorgon vankas det jobb kl 12-17.15, men innan dess så måste jag åka in till Stadsbiblioteket - M hade inte lämnat in min bok idag... Sorry till alla er som köar för att få läsa den :-(

Jag har förresten blivit mycket finare i hyn igen, och det är därför jag har lagt upp den här ego-bilden... Det verkar göra susen att bojkotta osten, den mörka chokladen och nötterna, så jag fortsätter på den här linjen ett tag till!

Nu är det dags att sova... Godnatt!

1 kommentar:

Sabina sa...

Jag kanske i också ska ta att testa att utesluta ost en tid. Min hy är me katastrof.....