måndag 25 juli 2011

Snygging ;-)

Alltså, det är ju INTE ofta jag kollar på en bild av mig själv och tycker att jag är snygg, men här tycker jag att jag är riktigt läcker!!!
Jag MÅSTE gå ner i vikt...

Den 22 augusti ska jag gå med i Rivstart 2011 - jag berättar mer om det och länkar dit någon annan dag.
Nu är bara frågan vilken metod jag ska använda mig av för att nå mitt mål!?!
Viktväktarna har jag gått ner mest med genom åren, men då är jag samtidigt konstant hungrig; fördelen är ju dock att man får äta allt, men i måttlig mängd. Nackdelen är hungern samt att man måste väga/räkna allt man äter.
GI har jag också testat, men jag hade svårt att få kläm på vad man fick äta och hur mycket, och dessutom så älskar jag ju pasta och bröd...
LCHF påminner ju mycket om GI, även om jag inte har kört strikt lågkolhydrat-kost någon gång...

Grejen med mig är ju att jag älskar att ha saker och ting uppställda och sorterade och i ordning, och Viktväktarna talar ju om precis hur mycket man får äta för en garanterad viktminskning, och det passar mig bra!
Jag har så svårt för att gå efter det "sunda förnuftet", för jag VET att jag äter för mycket då! Och jag kan inte förlita mig på motionen heller, för jag VET att jag alltid hittar hundratals undanflykter för att slippa...

Nåja, jag har ju ca 3 veckor på mig att komma fram till en bra lösning ;-)

Förut bajsade Noel en fjärde gång, och han somnade inte förrän kl 20.30 - det är alltid lika spännande att försöka förutspå hur natten kommer att bli... Han har hur som helst sovit jättebra på dagen - 2 1/2 timma i förmiddags och 2 timmar i eftermiddag - så jag tror nog att han kommer att sova gott inatt också.

Imorgon kl 10.00 ska vi åka ut med bilen till en kille som brukar hjälpa oss när den krånglar, och nu misstänker vi att det är något knas med bromsskivorna!?!
Om han inte behåller bilen där ute så tänker jag ta med mig svärmor ut i skogen på kantarelljakt efteråt, och på kvällen ska vi gå bort till vårt kommande hus och kika lite, mäta fönster m m...
Hua, jag borde ju börja packa snart!

1 kommentar:

Cornelia sa...

Gilla!!!!!!! Att du ska med i Rivstart alltså :-)