onsdag 13 juli 2011

Härlig dag i Horn!

I förmiddags tog jag med mig Noel och Alva och åkte ut till Horn där min kusin med fru och dotter, samt min moster och hennes man var. Även brorsan, hans tjej och deras son kom ut, så det blev några trevliga timmar med en massa prat och gott fika... Det var sååå himla kul att träffa allihop igen!

Alva sprang runt och lekte med Agnes hela tiden, och hade verkligen superkul! Hon fick även 3 klänningar, ett par jeans och en bikini av henne, så för min lillgumma har det nästan varit som julafton idag... Och för mig också förresten - jag fick två påsar kantareller av min moster (som min kusin hade plockat ;-)
Hmmm, nu måste jag bara komma på vad jag ska göra med dem - kantarellstuvning på rostebröd, kantarellpaj, fläskfilégryta med kantareller... Åh, vad gott det ska bli!

Vi kom inte hem från Horn förrän kl 14.30, och då käkade vi lite makaroner och stekt falukorv som vi hade över från igår... Direkt efter det så åkte vi till Falköping och hämtade M efter jobbet, och på vägen hem stannade vi till vid Stenstorpsbadet och badade (jag och Alva) - det var iskallt!

Idag har varit en helt underbar dag!!!

Inga kommentarer: