fredag 15 juli 2011

Homeparty

Förut var Sabina här en sväng och det var jättemysigt att träffas, som vanligt... Dock så försökte hon värva mig till att bli homeparty-försäljare, men den gick inte hem ;-)
Skämt åsido, jag är uppvuxen med Oriflameprodukter (mamma höll ju på i typ 30 år, eller nåt) och har varit på alla möjliga sorters hempartyn; Oriflame, Madame Chic, LR, Tupperware, Me and I, kryddor, sexleksaker, smycken, doftljus m m, och även fast jag ÄLSKAR att gå på partyn och tycker att konceptet är briljant, så är jag INTE intresserad av att sälja själv! Jag har knappt haft några egna partyn heller, men jag går däremot GÄRNA om jag blir bjuden ;-)

Egentligen så är ju homeparty-försäljning en helt genialisk idé nu när jag går hemma och är mammaledig och behöver dryga ut kassan, men jag är verkligen heeelt omotiverad för tillfället!

På tal om något helt annat så vände sig Noel helt själv två gånger förut!!! Men självklart så hann jag inte få upp kameran någon av gångerna :-(

Nu ikväll är M ute och käkar middag med sina chefer och skålar in semestern ;-)
Jag och Alva åkte till Gotteboden (?) förut och försåg oss med lite smågodis inför fredagsmyset, och nu är man sådär härligt illamående igen... Att man aldrig lär sig!
Noel har hursomhelst precis somnat, och snart ska jag slänga Alva i säng också... Och passa på att njuta av lite egentid ;-)

Ha en trevlig helg, gott folk!

Inga kommentarer: