torsdag 17 mars 2011

Noel i knät hos morfar Kjell

Idag gick jag ner till stan och mötte upp Camilla, Lycka och Setareh för en fika på Helénsgården, och efter det strosade vi runt på stan en sväng. Jag var nere på stan vid 11-tiden och var tillbaka hemma ca kl 14.30, och då var det bara att amma Noel och sen ta på sig kläderna igen för att gå till dagis och hämta Alva.
På väg hem ringde min farbror och sa att de redan stod i trapphuset och väntade, så när vi kom fram var det bara att gå in och sätta på kaffet och duka fram fikat (som de själva hade med sig ;-)
De stannade i två timmar ungefär, och när de hade åkt så somnade Noel på soffan och jag passade på att gå ut och skura i trapphuset - blä, vad tråkigt!

Sen kom M hem och busade lite med Alva, diskade och nu står han och steker halloumiost som vi ska äta till kvällsmat tillsammans med sallad i tortillasbröd - mums!

När jag hämtade Alva på dagis hade någon satt upp en lapp om att Frälsningsarmen har en kör för barn mellan 3-8 år som övar på torsdagar mellan kl 17.30-18.00, så det tänkte jag att Alva skulle få prova på nästa vecka - hon älskar ju att sjunga och dansa här hemma!
Och jag tror att det är dags att hon får börja socialisera sig lite och träffa andra barn på fritiden; speciellt fr o m 1 april, då hon bara får vara på dagis 15 timmar/vecka.

Nu är maten klar - åh, vad gott det ska bli!

Inga kommentarer: