fredag 30 december 2011

Trööött....

Så här trött var Noel efter att ha busat med kusinen förut... Dessutom så sov han bara en halvtimme medan jag och Alva åkte skridskor i förmiddags, så han har ju en del sömn att ta igen! Hoppas att han sover bra inatt...

Förut åkte hela familjen iväg till Ica och handlade lite inför imorgon, men vi ska varken göra eller äta något speciellt - vi ska bara vara hemma och kommer att äta potatisklyftor, schnitzel och champinjonsås till varmrätt och Klings glass till efterrätt. Och lite chips. Och godis.
Och skåla in det nya året med Herrljunga päroncider ;-)
För min del är själva nyårsafton ingen speciell dag - jag gillar mest tanken på ett nytt år, nya löften och nya saker att se fram emot. Jag gillar nystarten!

Vad gäller år 2011 så har det varit ett helt okej år, som har gått väldigt fort!
Årets höjdpunkt var ju såklart MÅNDAGEN DEN 21 FEBRUARI när NOEL föddes, men annars är det väl inget annat som har stuckit ut och skakat om - varken något negativt eller positivt...
Ett ganska "lagom" mittemellan-år, med andra ord!

Nu är det dags att sova! Jag har ju inte vilat middag idag, och dessutom så blev jag trött av att skura rent i kylskåpet förut, så det blir en tidig kväll för mig idag!
Hmmm, hur ska jag orka att vara uppe ända till midnatt imorgon!?!

Inga kommentarer: