fredag 16 december 2011

Svenska hjältar

Efter att ha varit ute på FB en sväng så kan jag konstatera att majoriteten av mina vänner sitter och tittar på Svenska Hjältar-galan på teven nu, och även om det är för en god sak så klarar jag inte av såna program - det räckte med att brorsan berättade något om två tjejer och cancer för att jag skulle bli tårögd... Jag är nog typ blödigast i världen!
Nej, jag ligger här i sängen och slappar istället...

Jag och M brukar ju oftast kolla på film tillsammans på fredagskvällar, men han var så jäkla sur och otrevlig i bilen på väg hem från Falköping förut så all min fredagsmys-känsla försvann :-(
Vi gör ett nytt försök imorgon...

Jag är i alla fall jäkligt nöjd med mig själv, för jag har hållit mig till LCHF i flera dagar nu! Och jag har inte ens varit sugen på socker - inget småätande av mörk choklad och inga pepparkakor igår...
Förut så frågade M om vi inte kunde äta "vanlig" mat tillsammans som annat folk och mysa nu när det var fredag, men det slutade med att han åt två vegetariska hamburgare med bröd och jag åt fyra ostrullar med räkost och tre prinskorvar... Jag vill ju inte förstöra flowet nu ;-)

Imorgon funderar jag på att åka in till stan och fixa alla mina julklappar - det skulle vara så skönt att få iordning på allting i god tid, för en gång skull... Jag brukar alltid springa runt som en tok och panikshoppa dagen innan julafton!

Nu ska jag läsa igenom min blogglista...

Inga kommentarer: