måndag 26 december 2011

Bilder från lillebrors bröllop



Jag har ju inte visat er några bilder från min lillebrors bröllop än, men alla vill ju inte att bilderna florerar på nätet och sånt måste man ju respektera (även om brorsan själv tycker att det är ok)! Här hittade jag i alla fall en bild på mig själv och en på Noel, så dem kan jag ju dela med mig av ;-)

För tillfället så lagar jag mat: potatisgratäng och vegetarisk schnitzel.... Jag hade ju tänkt att börja med LCHF idag egentligen, men jag är svag och karaktärslös!
I morse när jag vaknade så mådde jag så himla dåligt - hostig, slemmig, snorig, febrig och ont i halsen - så jag fick inte i mig någon frukost (bara en kopp te), så nu är jag döhungrig och orkar bara inte engagera mig i att tänka rationellt... Så det får helt enkelt bli samma mat för mig som för de andra! Smidigt och enkelt...

Dessutom så ska vi hem till brorsan och fika på onsdag, M fyller år på torsdag och så är det ju nyårsafton på lördag, så det känns helt "onödigt" att börja idag... Jag siktar in mig på måndagen den 2 januari istället, och slår ihop nystarten med Rivstart 2012 ;-)

Har ni hört talas om Rivstarten? Det är en tjej som heter Cornelia som håller i det, och har anordnat det här viktminskningsforumet ett X antal gånger nu... Det startar som sagt måndagen den 2 januari och håller på i 8 veckor - innan starten uppger man hur många kilon man ämnar försöka gå ner i vikt, och varje vecka rapporterar man nedgång eller uppgång till Cornelia, som sammanställer alla resultat i en tabell. Dessutom så finns gruppen på Facebook, och där kan man peppa varandra och dela tankar och funderingar och få svar på frågor m m.
Så om du känner att du behöver en nystart år 2012 och vill dela kämpandet med andra i samma situation, så gå in och anmäl dig här.

Inga kommentarer: