fredag 31 juli 2009

Regn, regn, regn


Åh, vilket tråkigt väder vi har... Stackars de som har semester!
Det känns nästan lika bra att man jobbar; förutom att det är så fruktansvärt hetsigt på jobbet just nu och att vi har personalbrist.
Igår var jag ledig och då hade jag ingen huvudvärk alls, och så fort jag kom till jobbet idag kom huvudvärken krypande igen - det är för stressigt...
Dessutom försov jag mig imorse, och har känt mig stressad av det hela dagen. Jag började klockan 6.00 imorse och hade ställt klockan på 5.00, men vaknade inte förrän kl 05.28... Jag rusade upp ur sängen, slängde på mig kläderna, borstade tänderna och sminkade mig och drog iväg. Jag har 2 mil att åka... men exakt klockan 06.00 stämplade jag in på jobbet - ombytt och klar... Tur att det inte var några poliskontroller ute!

Hmm, klockan är halv åtta och det är fredagkväll, men allt jag tänker på är att få gå och lägga mig. Jag är så himla trött! Och jag sov så dåligt inatt också, för Alva sov i våran säng - hon har snöat in på att hon är rädd för monster och spöken, så hon vågade inte sova i sin säng...

Idag har jag kommit upp i 8146 steg, och det är jag jättenöjd med.
Vad gäller maten så tror jag att det går så bra som det gör just för att jag inte snöar in på att äta så lite som möjligt som jag alltid har gjort förut. Då käkade jag ALLTID en Polarkraft Extrem med minikeso till frukost och typ 2 p-soppor till lunch, och då lessnar man till slut... Dessutom bytte jag ofta ut mellanmål och kvällsmat mot godis, och det gjorde ju bara att man ville ha mer godis till slut.
Idag experimenterar jag mer med maten och tillåter mig att äta vad jag är sugen på, men i mindre portioner. Förut hade jag t ex aldrig tillåtit mig själv att äta halloumiost, men jag älskar ju halloumiost, så varför skulle jag förbjuda mig själv att äta den? Självklart steker man inte upp ett helt paket, men jag kan ju lugnt äta 1/4 bit och göra iordning en god grönsallad till.

Jag är nöjd med maten idag också:

Frukost: en kruskabulle med Lätta, isbergssallad, en skiva rökt medvurst (!), tomat och rödlök, ett kokt ägg, kaffe (6p)
Mellanmål: en banan och ett äpple (1,5p)
Lunch: Kyckling Masala (5p)
Kväll: 2 1/2 quornfilé och spenatblandning, Cola zero (4p)
Kvällsmys: färska hallon och jordgubbar med vaniljvisp (3,5p)

Ps: nu kommer ni inte att bli uppdaterade med en massa bilder på all mat jag äter på ett tag, för jag lämnade in min mobil på lagning förut - 4:e gången gillt. Jag hoppas verkligen att jag får en ny telefon nu...

Inga kommentarer: