söndag 12 juli 2009

Ska jag börja med GI?


Har precis mosat i mig en chipspåse och sitter här i soffan med den sedvanliga ångesten som följer på en sådan handling, och fick ett ryck och beställde den här pocketboken för 39:- på adlibris.com.
Man har ju hört så himla mycket bra om GI och jag tycker att det skulle vara så skönt att slippa räkna på allt man stoppar i sig och ändå gå ner i vikt, så även om jag inte kan garantera att jag tänker börja med den här dieten så ska jag läsa boken i alla fall, och sätta mig in i ämnet ordentligt och fundera ut vad jag tycker om den här metoden.
Jag är ju egentligen en hängiven viktväktare, men med tanke på att det går åt helvete för mig varje gång efter några månader, så kanske det inte är rätt metod för mig trots allt...

Hur som helst, nu är det dags att natta dottern och jag själv ska lägga mig tidigt ikväll och läsa i min senast inköpta bok: Aldrig fucka upp, av Jens Lapidus.
Ha en trevlig kväll, mina vänner!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej! Jag har också funderat i dessa banor, men samtidigt är det så att egentligen borde man inte behöva göra någonting av det. jag har följt en annan blogg där hon varken har varit viktväktare eller GI eller någon annan special,at utan det som är metoden är att äta var 3:e timma och sedan äta mindra varje gång, mycket sallad och sedan röra på sig. Detta för att göra av med mer än man stoppar i sig helt enkelt.
Jag tycker att det känns så himla logiskt, men eftersom man vet att vv fungerar så är det också så att man kanske ska köra på det.
Visst är det så att det är kul att testa något nytt, har gjort det många gånger, men jag håller mig nog till räknandet eller helst inget alls. Ett långt inlägg blev det... hahaha.
lotta

Cornelia sa...

Jag som gammal viktväktare (som också lyckats gå ner med viktväktarna) måste ändå tala mig varm för GI.
Jag gillar det mycket! Så jag kan inte annat än att rekommendera det!

Linda sa...

Jag har också alltid kört VV & har gått ner måånga kilon med dom.
Men nu ville jag testa nåt nytt & valde GI & jag tycker det är kanon!!
Gick ner 6 kilo de första 4 dagarna, sen går jag ner mellan 1-2 kg /vecka.
Sen är det ju olika från pers till pers & jag har ju rätt många kilo att gå ner, lättare då att rasa i början.
Men det är skönt att slippa räkna points & jag kommer lättare in i tänket" Äta var tredje timme, mindre på tallriken, inte ta om & röra på sig"
Jag kan rekomendera GI!