onsdag 29 juli 2009

Kvällens middag:

2 quornfiléer, ärter/majs/broccoli, ett vitlöksbröd och Cola zero - jättegott! Dessutom upplagt på en assiett så att det ska se ut att vara mer än det är... ett klassiskt bantarknep!
Snart väntar ett kvällsbad för Alva och efter det ska vi mysa framför teven med morots- och gurkstavar, och dill- och gräslöksdip gjord på 3,5%-ig turkisk yogurt.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt! Det har varit så fruktansvärt mycket att göra på jobbet den här veckan och det är kris med personal, så jag känner att det bara snurrar i huvudet när jag tänker på det... Funderar lite smått på om jag bara ska gå hemma och dega i pyjamasen hela dagen imorgon eller om jag ska passa på att göra nåt kul och träffa lite folk - får se hur det känns imorgon när jag vaknar (förhoppningsvis får jag lite sovmorgon i alla fall...)

Nej, nu ska jag fixa iordning dippen och få in den i kylen, och sen blir det som sagt badet för Alva - hon är verkligen megaskitig idag... Vi får se om jag knåpar ner nåt mer inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon!

Frukost: en kruskabulle med Lätta, gurka och tomat, 1 kokt ägg, kaffe (5p)
Mellanmål: 2 äpplen, 1/2 banan (0,5p)
Middag: fullkornsspagetti och "kyckling"-gryta, körsbärstomater (6p)
Mellanmål: en nektarin, en persika, kaffe
Kväll: 2 quornfiléer, ärter/majs/broccoli, vitlöksbröd, Cola zero (6,5p)
Övrigt: morots- och gurkstavar med dip (9 msk yoghurt och dip-mix), Cola zero (2p)

Inga kommentarer: