tisdag 28 juli 2009

Fullkornsspagetti med "kyckling"-gryta

Idag köpte jag vegetariska "kyckling"-bitar på jobbet och när jag kom hem svängde jag ihop en väldigt god gryta som tyvärr blev liiiiiiiite för stark... Hmm, Alva fick äta spagetti och ketchup... Jag stekte rödlök, champinjoner, vegetariska bitar, röd och grön paprika och kryddade med salt, vitpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, färsk vitlök och dijonsenap. Sen hällde jag i en tetra Milda mat 4%, och serverade med fullkornsspagetti. Mums!

För övrigt har dagen gått bra, och jag är i skrivande stund uppe i 16 points. Köpte en förpackning ekologiska fettfria popcorn förut och försöker mig på att poppa dem nu - har redan misslyckats med första påsen, så håll tummarna! Om jag inte lyckas med påse nummer två får det bli Cantaloupe-melon och vaniljvisp framför teven...

Frukost: 1 dl vaniljyoghurt med 1/2 msk linfrön och frysta bär, 1 Polarkraft Extrem med Lätt och lagom, 1 skiva ost, saltgurka, tomat, 1 persika och kaffe (3,5p)
Lunch: Thai Grön Curry och körsbärstomater (5p)
Mellanmål: 1 äpple, 1 nektarin, 1 banan (1,5p)
Kväll: fullkornsspagetti och "kyckling"-gryta (6p)
Övrigt: fettfria micropopcorn, Cola zero (4p)


1 kommentar:

Lotta sa...

Det ser visserligen väldigt gott ut - kanske är värt att testa trots hettan!