tisdag 8 januari 2008

Långpromenad...

I lördags när pojkvännen hämtade mig från jobbet berättade han att hela bakre delen av avgassystemet hade trillat av, så vi lämnade in den på lagning hos en bekant i söndags och nu har jag ingen bil... Vad man blir bekväm snabbt! Det var nästan outhärdligt jobbet att ta bussen till jobbet och dagis imorse, men en bra sak förde det med sig: jag orkade bara inte stå och trängas på en buss hem, så jag tog en promenad istället. Det är 6 km och tog lite längre än 1 timma att gå!
Tyvärr hade jag ingen stegräknare, för när jag provgick en sväng i morse visade den på 0 steg, så antagligen behöver jag byta batterier (den är trots allt 2 år gammal och inte så jätteväl använd...)
Vad gäller maten så åt jag bara 12 points igår, men idag är jag HUNGRIG hela tiden. Ska försöka att hålla mig till mina 18 idag, men det blir svårt... Ska nog gå in och bada lite med dottern nu, för att skingra tankarna på ostmackor med varm O´boy, och allt annat gott som jag mycket väl kan tänka mig att smälla i mig för tillfället...

1 kommentar:

batgirl sa...

Hej på dig!
Jag tycker faktiskt att den stegräknaren man får ifrån tappa.se är bra! Det är lock över displayen och knapparna. Så man nöllställer den inte onödan. Det är annars lätt hänt.
Hoppas att jag var till nån hjälp.
Kram