tisdag 15 januari 2008

Popcornmätt...

Alltså, vad vore livet utan popcorn? Jag har ätit så mycket popcorn ikväll att jag är proppmätt. Eller ja, jag har ätit 1 liter, men vanligtvis brukar jag kunna äta hur mycket som helst, men nu blev jag verkligen mätt.
Förut gick jag och Alva ner till mamma en sväng, och då lyckades jag motstå en bulle som hon ville bjuda på. Det känns bra! Istället följde jag med Anders på en promenad till Bilia och hämtade hans bil, för han hade fått stenskott och var tvungen att byta ut framrutan= 1700 kr i självrisk. Och bilen är splitterny... Fy, vad det är tråkigt med utgifter som rör bilar! Min egen lilla pärla fick jag ju byta ut avgassystemet på förra veckan, men som tur var blev det inte så svindyrt som jag befarade... Och min underbara pojkvän hade dessutom satt in hela summan på mitt konto utan att berätta något, så jag fick en väldigt glad överraskning förut när jag kollade saldot!

Idag har jag varit jätteduktig med motionen, men trots det stannade stegräknaren på 7279 steg. Hur lyckas ni som tar över 10 000 steg per dag?!

1 kommentar:

batgirl sa...

Du undrade hur man gör för att gå över 10000 steg. Jo, för mig blir det inte så svårt. Jag har nämligen ingen bil. Plus att jag bor centralt, så jag tycker att jag har ganska nära till allt ändå. Men många bäckar små...
Sedan har jag ju börjat att motionscykla igen, så det blir ju lite steg där oxå...
Kram