fredag 22 oktober 2010

Que!?!

Precis nyss när jag och Alva kom hem upptäckte jag att det stod en stor skopa (!) på våran parkeringsplats... Jag fick ringa till hyresvärden och fråga vad det var som var på gång, och det visade sig att han störde sig på en bil som ställer sig på platsen bredvid våran bil typ hela tiden, och den personen betalar ju inte för parkeringsplatsen, så han ville mota bort den... Men stängde in oss istället! Han skulle hur som helst fixa till problemet direkt, så jag hoppas att han hinner få bort skopan innan M kommer hem!

Vi hade tänkt oss att inviga Gubbens pizza nu ikväll, men när jag gick förbi där på hemvägen och fixade en meny så fick jag inget bra intryck... Jag tyckte att det verkade lite hafsigt, och lite dyrt...
Och 2 rum & kök erbjuder ju faktiskt ostkanter på sina pizzor...samt att dryck ingår...så det får nog bli en Vegetariana med ostkanter till kvällsmat :-)

Alltså, min migrän är ju helt overklig! Jag har haft ont i huvudet idag också... M påminde mig om att jag ju åt 2 bitar vit choklad i onsdags, men det är ju helt stört att man ska ha huvudvärk i TVÅ dagar bara för det... Ofattbart!

Nu ska jag räkna ner minuterna tills M kommer hem med pizzan...

Inga kommentarer: