fredag 8 april 2011

Mysdag på stan

Det blev en mysig dag på stan, och jag ruinerade mig inte heller - inköpen begränsades till en rosa klänning och Hello Kitty-solglasögon till Alva, samt en ansiktslotion till mig. Och så hämtade jag ut biobiljetterna till mig och Alva imorgon. Och så fikade vi på Rådhuset; en biskvi till mig och en bit kladdkaka till gumman...

När vi kom hem påskpyntade vi i köket - bytte till gula gardiner, gul duk på köksbordet, påskris med fjädrar, kycklingar m m - och när M kom hem käkade vi pizza/falafelrulle. Min svärmor stannade kvar och var med och åt också - trevligt!

Nu ikväll vrålade Noel som en stucken gris igen när M närmade sig... Hmm, hur ska det här sluta!?! Han är sååå mammig, och det är bara bröstet som duger som tröst vid de tillfällena...
Gullunge!
Han var dessutom övertrött förut, men jag fick honom att somna runt kl 20.30 i alla fall... MEN han somnar bara om han får ligga bredvid mig i sängen; jag VET att jag curlar, men jag kan inte låta bli ;-)

Imorgon har jag planerat in en tipspromenad i Bolougnerskogen på förmiddagen, lunch på Thai House och bio på eftermiddagen - det lutar åt att det blir en väldigt trevlig lördag!!!

Inga kommentarer: