fredag 22 april 2011

Måla påskägg

Nu på förmiddagen har Alva målat ägg som jag planerar att äta upp till frukost imorgon - hoppas att målarfärgen inte är giftig bara ;-)

Jag känner mig helt komatrött idag, och kommer inte ens ihåg hur det känns att vara utvilad... Igår somnade Noel kl 19.30, och sen vaknade han kl 21.40, 00.00, 02.00, 03.30, 04.50 och 06.30...
Jag googlade efter utvecklingsfaser på Internet igår, och enligt nätet så har man visst en tillväxtperiod just vid 8 veckors ålder, så det är väl antagligen därför som han vaknar och vill äta så ofta... Det är bara att gilla läget, med andra ord!
Och vad gäller att han verkar missnöjd vid bröstet, så beror det nog på att han vill ha mer mat än vad jag hinner producera mellan amningarna... Men det blir väl bättre det med, för mjölkproduktionen ska ju hinna anpassa sig efter hans behov, sägs det...

Precis nyss gick M ut och cyklade med Alva, och jag försöker få Noel att sova! Det går sådär...
Igår kväll kom M:s bror och hans tjej ner hit till Skövde, så i eftermiddag ska vi bjuda hit dem på lite tårta och fira Alva; gumman får inte mindre än FYRA kalas - ett kalas idag, ett imorgon, ett på måndag och ett nästa söndag!

Bortskämd!?!

Inga kommentarer: