lördag 23 april 2011

En bajsmaskin

Ursäkta den äckliga bajsbilden, men jag var bara tvungen att dela med mig av våran vardag - precis nyss bajsade Noel så mycket att det nådde ända upp till ryggen... Vi var tvungna att klippa upp den fina Barbapapa-bodyn och sen slänga honom i badet! Och nu ligger han här och slappar i min famn...

Nu ska M dra iväg till Hjo med sin familj, och senare ska vi ner till "farsan" och grilla och sen käka tårta; jag har beställt en ROSA marsipantårta med texten "Alva 5 år", en marsipanros OCH marsipankycklingar!

Inatt hade jag ett Halleluja-moment, för när jag kollade på klockan så hade Noel sovit i nästan 3 1/2 timme i sträck! Han somnade kl 20.30 och vaknade kl 23.50, 02.30 och 05.00 - och då var det visst dags att gå upp... Vi var uppe mellan kl 05.00-06.50 och då somnade Noel och sov i ca 20 minuter, sen var han vaken och låg och pratade i typ 20 minuter och sen slumrade han till i 20 minuter till... När klockan var tio i åtta så gick M upp och tog hand om Noel så att jag fick sova lite, och 1 timme och 20 minuter senare kände jag mig hyfsat utvilad!

Nu ska jag ta itu med tvätten och sen ska vi åka till Ica Maxi och hämta upp tårtan - ha en bra dag, allihopa!

Inga kommentarer: