söndag 7 februari 2010

I LOVE KEBAB!!!

Efter en intensiv eftermiddag i pulkabacken avslutade vi dagen med köpmat, och för min del blev det inte helt otippat en kebab i bröd från Prima... Tyvärr valde jag stark sås, och den var så jävla stark att inga andra smaker kom fram och det rann konstant från näsan - men den var god ändå!

Just nu sitter jag framför datorn och skriver, och det är så härligt att kunna sitta framför en skärm och skriva på ett riktigt tangentbord... Jag laddade på min surfsticka med ett dygns surf förut, och M försökte hjälpa mig att få min iPhone att fungera som ett modem till laptopen, men det gick tyvärr inte - Halebop har inte den tjänsten... Så jävla typiskt!!! Så nu sitter jag som klistrad framför datorn och utnyttjar mitt uppkopplade dygn till max, och imorgon är det iPhonen som gäller igen... En positiv grej dock är att jag upptäckte att texten ser helt normal ut här i bloggen trots att jag har skrivit inläggen från min iPhone - i min telefon såg de jättekonstiga ut, men här i bloggen blev de ju precis som vanligt!

I helgen har jag verkligen ätit jätteonyttigt, men imorgon kör jag igång med gamla VV igen. Det känns inte alls som att PP-programmet är något för mig, utan jag tragglar vidare med gamla points-systemet, men inför en dag i veckan när jag äter vad jag vill utan att räkna - det är faktiskt det som funkar bäst för mig... Min nya kalkylator har jag ju lånat ut till en arbetskamrat, så jag kan tyvärr inte hjälpa någon att räkna ut PP på ett tag - sorry!

Nu ska jag förbereda min lilla gullunge för natten, men vi hörs vidare lite senare!

Inga kommentarer: