torsdag 19 september 2013

Tröööööööött

Usch, vad jag sov dåligt inatt :-(
Jag gick och la mig vid halv tolv, och sen vaknade Noel både tjugo över ett och halv fem för att dricka välling... Dessutom så vaknade jag av mig själv vid fem-tiden och trodde att jag hade försovit mig, och sen ringde klockan tjugo minuter senare!

Idag är jag hungrig också! Jag fastar och har hittills druckit en kopp te med mjölk, en sockerfri Redbull och en mugg Varma koppen med 50 gram tillsatt salladskyckling. Och vatten, såklart!

Och jag måste ju berätta hur duktig jag är - imorse så gick jag ju 2,5 km till jobbet och på lunchen förut så gick jag en lika lång promenad (2,5 km) istället för att bara sitta och läsa tidningen i personalrummet!
Summa: 5 kilometer ;-)

Imorgon så börjar jag att jobba kl 13.30 men lämnar Noel på dagis redan klockan elva så att han kan vara med på lunchen och sedan sova, så då funderar jag på att gå halvmilen uppe på berget!

Nu ska jag åka och hämta ungarna! Och när jag kommer hem så ska jag lägga mig i ett varmt och skönt skumbad... M har varit i Stockholm med jobbet idag, och jag hoppas att hans tåg inte är alltför försenat!

Inga kommentarer: