måndag 7 januari 2013

Sena julklappar

Tidigare idag så hämtade jag ut ett stort brev i M:s namn, och ingen av oss hade någon aning om vad det var... När han öppnade försändelsen så innehöll den två paket/julklappar, men det stod inte vilka de var till eller vem de var ifrån... Spännande!
Alva och Noel fick öppna varsitt, och det visade sig ju att det var till dem också - Alva fick en jättemysig morgonrock och Noel fick en grävmaskin i Duplo!
Efter några minuter så föll polletten ner och M erinrade sig att hans syster hade nämnt något om julklappar till barnen...så TACK FÖR PRESENTERNA, Mari!!! Vi försökte ringa till dig förut men hade fel telefonnummer, så vi hör av oss i veckan!

För övrigt så har jag jobbat idag, och det gick bra! Det var väldigt lugnt på jobbet och man märker av att januari är en svår månad ekonomiskt sett; själv så har jag ca 300 kronor kvar på kontot :-(

Imorse så tog jag och barnen en promenad till dagis/fritids/jobb, och med lämningarna inräknade så tog det ungefär en timma sammanlagt... Jag räknar med att jag gick ungefär 3 km, vilket ju är bättre än inget!
Matmässigt så har det också gått helt okej; jag har dock ätit ett litet mjukt tortillabröd, en banan och några vindruvor...

Nu är det dags att släcka lampan!

Inga kommentarer: