Nu ikväll så blev det en goooood kycklinggratäng till middag! Och till den så åt jag smörstekt vitkål...
Stek 4 kycklingfiléer och krydda dem med salt, svart- och vitpeppar, vitlökspulver, paprikakrydda och cayennepeppar.
Lägg dem i en ugnsfast form, och lägg skivade tomater, röd paprika och purjolök ovanpå.
Blanda ihop 2 dl grädde, 2 dl crème fraîche och 3 msk dijonsenap, och häll detta ovanpå kycklingen.
Strö över riven ost och gratinera i mitten av ugnen i 200 grader i ca 20 minuter.
Uppdatering:
Jag stekte kycklingen så att den var i stort sett genomstekt - jag är livrädd för rått kött...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
steker du kyckligen helt genomstekta eller bara så dom får färg??
Skicka en kommentar