torsdag 25 mars 2010

Våffeldagen!!!

Idag är det våffeldagen, och jag har redan förberett mig inför den stora kvällen genom att leta fram våffeljärnet och försäkra mig om att jag har ett paket Ekströms frasvåfflor i skafferiet... Nu behöver jag bara komplettera med vispgrädde, vaniljglass och jordgubbssylt, så är jag så redo jag kan bli ;-)

Idag verkar det vara ett strålande vårväder ute, och jag ska faktiskt passa på att unna mig en timmes promenad innan jobbet... Jag börjar inte jobba förrän kl 12.30 idag, men Alvas fröken tyckte att jag kunde lämna Alva redan kl 11.15 så att hon kan äta lunch på dagis, och jag var ju inte sen till att tacka ja till det förslaget!
Och ikväll blir det som sagt våffelfrossa...

Igår kväll kom M hit med sin säng, så nu står det en dubbelsäng i mitt lilla sovrum...
Hmm, det känns helt okej!
Blev lite irriterad imorse bara när jag vaknade av hans väckarklocka och inte kunde somna om förrän han hade åkt iväg till jobbet, men det är väl smällar man får ta... Bor man tre stycken i en liten 2 1/2:a utan dörrar, så finns det ju inte så mycket att göra åt problemet.

Till Victoria:
Tack så jättemycket för ditt inlägg och din förståelse... När man grubblar så mycket som jag gör och velar så mycket fram och tillbaka, så är det alltid skönt att höra att folk förstår hur man tänker och resonerar. Även om jag är medveten om att det är MITT beslut och MITT liv, så behöver jag få höra att jag inte är helt ute och cyklar... Att folk förstår varför jag gör som jag gör och samtidigt greppar tanken bakom.

Jag vet ju redan nu vilka som tycker att jag begår ett misstag, och det är väl fullt förståeligt, för det är ju samma personer som har fått trösta mig och stötta mig när det har varit jobbigt i förhållandet tidigare, men jag tror nog att de står på min sida i alla fall... Eller?

Hur som helst, mitt största mål i livet just nu är att hitta olika sätt att må bra på och gå vidare med mitt liv, och jag hoppas att jag har mina vänner och min familj bakom mig (det VET jag att jag har - jag ÄLSKAR er!!!)

1 kommentar:

Victoria sa...

Det var så lite så, bara lite egna tankar.

Själv så åkte jag och sambon och handlade på maxi igår kväll och där passade vi på att äta varsin våffla med glass och sylt. Jag har nog inte ätit en våffla på över 10 år eftersom jag aldrig riktigt gillat det - men igår var det riktigt gott! Hur är det nu med våfflor och glass, det är noll poäng i det va´??!! ;o)

Ha en riktigt skön helg!
Kram V