torsdag 28 februari 2013

Jag behöver ett jobb!!!!!!!!!!

Den lilla livsgnistan som tändes till liv häromdagen såg min chef till att döda idag när hon visade mig det nya schemat...

Så jävla ledsen och besviken som jag har varit idag var det länge sedan jag var, och jag känner mig helt tom :-(

Mitt nya schema är det sämsta jag någonsin har haft under mina 9 år på jobbet så jag känner bara att det får vara tack och hej för min del nu... Jag känner mig så jävla värdelös; var man inte värd mer, liksom!?!

Nu ska jag surfa ut på www.platsbanken.se och se om jag kan hitta nåt intressant...

Ps: som tur är så har jag min underbara familj som uppskattar mig och älskar mig för den jag är! M och ungarna mötte upp mig med blommor och ett fint halsband och en lotion från Kicks för att muntra upp mig efter jobbet förut ;-)

2 kommentarer:

Din Bror sa...

Har handels någonsin brytt sig om sina medlemmar? Men det är klart det gäller att stryka topparna i bolagen medhårs eftersom handlarna(inom Ica ) har det kärvt nuförtiden...lycka till med jobbsökandet:)

jimmy sa...

Det går upp o ner på alla jobb. ibland vill man bara stämpla ut och aldrig gå dit igen och ibland går allt som en på en vals. Man måste se det positiva ibland. Du har ett jobb! Många går abetslösa och skulle göra allt för ett arbete. Även ditt. du har allt vad en svensson söker efter. Jobb, underbar familj, radhus och volvo. bara hund som saknas hehe ;) nä skämt o sido /kämpa!! kram.