tisdag 26 februari 2013

Lugn, men effektiv dag

Idag har jag varit "ledig", men som vanligt så har det varit full rulle...
Igår så somnade jag ju strax efter kl 20 och sov ända till kl 05.30 inatt...då ville Noel ha välling. Sen så somnade vi om och sov fram till kl 06.30.
Strax efter det så gick vi upp, väckte Alva och käkade frukost/packade utflyktsväskan. Sen körde vi Alva till skolan, åkte hem och diskade och plockade iordning och sen ville Noel bada. Efter det så läste vi lite bok och fixade lite här hemma och vid 10.30-tiden så gick vi och la oss för att vila. Jag ställde klockan på 13.10, och sov stendjupt när den ringde... Nåja, klockan halv två hämtade vi Alva och hennes kompis från skolan, handlade och åkte hem och började med maten: pannkakor.
Sedan var det dags att plocka ur diskmaskinen och fylla den med ny disk, och under tiden så körde jag igång sammanlagt tre maskiner tvätt samt hängde och sorterade tvätt.
Efter det så ställde jag mig och fixade två matlådor till M: glutenfri tagliatelle och vegetarisk köttfärssås, och sen gick jag ut och städade bilen (plockade ihop Noels miljoner leksaker i baksätet samt slängde massa skräp) och sen tog jag även ur plastmattan i kofferten och skurade den (det hade läckt ut motorolja där)...

Sen sjönk jag ner som en sten i soffan, och nu har jag avancerat ner till sängen!
Jag har lite antydan till huvudvärk, men det är väl antagligen för att jag har sovit för mycket ;-)

Inga kommentarer: