tisdag 22 november 2011

Social kille ;-)

Idag var vi ju först i Markuskyrkan och sedan i Däldernas kapell, och Noel älskar verkligen när vi är på ställen med mycket folk! Alva var likadan när hon var liten, så jag har verkligen två übersociala barn ;-)

Nu ikväll kollade jag på Copycat Singers på TV3Play, och det var ju skitbra! Det är fem personer som ska sjunga som sin idol (som också är med i programmet och sjunger), och så är det fyra olika jurygrupper som ska lista ut vem av de som sjunger som är originalartisten och sen bedöma vem som mest efterliknar artisten. Första programmet sändes igår och då var det Lasse Berghagen som var artisten, och nästa gång är det Pernilla Wahlgren...

Usch, idag har jag nog inte ätit speciellt bra för jag går och lägger mig hungrig, och det brukar jag aldrig göra annars :-(
Jag åt två pones med Bregott och mosad avokado till frukost, 5 skivor lövtunn kotlett med bearnaisesås och grönsallad till middag och köttfärssås och riven morot till kvällsmat. Och två rutor mörk choklad.
Men min LCHF ger resultat i alla fall, för idag sa två mammor på öppna förskolan att de tyckte att jag såg smalare ut... Tjoho!
Imorgon är det vägdag, så vi får väl se om vågen håller med!

Nu ska jag läsa lite i Eldvittnet (varvat med Wordfued-spelande)...

Inga kommentarer: