tisdag 29 november 2011

Dagarna går sååå fort...

Och speciellt tisdagarna, för då är det fulltecknat i schemat!
Imorse vägrade Noel att hörsamma min vädjan om sovmorgon, och vaknade ännu tidigare än igår: kl 04.55... Dock så VÄGRADE jag att gå upp då, så han fick ligga och krångla till kl 05.30 då han somnade om...för att sedan vakna igen kl 06.10; återigen så VÄGRADE jag att gå upp! I brist på alternativ så somnade han om en tredje gång, och vaknade sen inte förrän kl 08.20 - härligt!
Dumma tänder och förkylning!

När vi hade lämnat Alva på dagis så åkte vi hem igen och jag slängde ihop en mjuk LCHF-pepparkaka (recept kommer) och efter det så lade vi oss och sov i 2 timmar! Sen lite käk och blöjbyte, och iväg för att hämta Alva igen.
Efter dagis åkte vi direkt till Markus-kyrkan i Lunden och var där till klockan fyra, och sen vidare till Alvas kör som började klockan halv fem.

Jag brukar alltid vänta utanför salen när Alva sjunger, men idag släppte jag av henne vid kyrkan och sen åkte jag hem och hämtade "farsans" bilbatteriladdare som vi har lånat samt Eldvittnet som han ska låna, och åkte ut till Ryd.
Sen passade jag på att svänga förbi Camilla också och hämtade/betalade min korsordstidning som jag hade beställt av hennes ena dotter (jultidningar).

Efter kören åkte vi på PetShops-julkalenderjakt, men hittade ingen :-( Sökandet fortsätter imorgon...

När vi kom hem lagade jag mannagrynsgröt till Alva, rörde ihop banan-och äpplegröt till Noel och bakade pones till mig. Nu har vi precis käkat upp kvällsmaten, och snart är det dags för nattning.
M är i Falköping och spelar in en musikvideo; kommer hem inatt...

Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer: