söndag 10 maj 2009

Seg i huvudet idag...

Faan, idag känner jag mig nästan bakis och det måste ha med allt socker och fett jag fick i mig igår... Utöver pizzan och marknadsnougaten åt jag lite glass på jobbet, och 2 smörgåsar, och när jag kom hem tryckte jag i mig lite chips också... Hmm, allt eller inget!?
Hur som helst, i morse vaknade jag med lite lätt dov huvudvärk (som tur är bröt den aldrig ut, utan jag mår helt okej nu) och kände mig seg i huvudet och mådde lite lätt illa, precis som man mår när man vaknar efter en blöt utekväll!
Men jag är ju inte förvånad egentligen, för socker och fett är ju faktiskt gift precis som alkohol... Som tur är har jag ingen ångest över huvud taget idag, utan tycker att det känns helt okej att jag åt allt det här igår p g a att jag verkligen var sugen på det och tänkte efter innan jag stoppade det i munnen - det var alltså inget spontanätande som bygger ångest, utan en väl genomtänkt handling. 

Idag är jag på hugget igen, så till frukost blir det en ostfralla med kaffe och lite K-special och vaniljyoghurt (jordgubbarna är tyvärr slut, men det kanske blir lite skivat äpple i istället), och till middag blir det en matlåda med spagetti och quornfärssås.
Ha en bra dag allihopa - själv åker jag till jobbet snart och stannar där i 6 1/2 timme!

Förresten, igår blev jag kallad till kassaledaren för att "prata lite" och fast man VET att man inte har något att frukta så blir man ju alltid lite nervös, men jag måste säga att det var ett väldigt angenämt samtal jag hade med henne! Jag blev nämligen tillfrågad att bli MAB = marknadsansvarig i butik, samt ta över miljöansvaret på arbetsplatsen. Vi är ju en Svanenmärkt butik, och tar jag över det ansvaret blir jag "miljöchef" - det låter ju inte helt fy skam i mina öron... hi hi...
Jag lovade att fundera på saken :-)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Va roligt, grattis :-D Kikar förbi här mellan varven, alltid kul att läsa om någon annan som viktväktar och få lite pepp och motivation när det tryter :)

Ha en riktigt fin söndag, kram Jenny

Helen sa...

härligt inställning du har till att äta osunt då å då...
men stort grattis till att du har möjligthet att få komma upp lite på jobbet.. du ska väl ta det.. hihi.. kram