måndag 11 maj 2009

FAAAAAN!!!


+0,3 kg... Jag skulle ha låtit bli att "unna mig" i lördags... Ja,ja - gjort är gjort, och det är ingen idé att gräma sig. Jag visste redan innan jag klev upp på vågen att jag skulle bli besviken, för man känner ju i kroppen när man har lagt på sig... Faan, vad psykiskt det är med ett negativt besked egentligen - jag känner mig hur omotiverad som helst nu... MEN självklart ska detta inte få förstöra mina planer, så nu ska jag läsa lite i min Mama, och sen bär det av till jobbet...och jag åker dit som en viktväktare!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Ja, visst är det så att det psykiskt känns i hela kroppen när man har lagt på sig, även om det bara är så lite för din del. Du kommer igen nu och jag och min sambo har nu lovat varandra att vi bara ska unna oss nyttiga saker som ändå är braför blodsockret. inte några snabba saker som choklad,godis och chips, bara onödigt egentligen.
Nu kör vi på inför nästa vägning - då du garanterat kommer ha ett minus.
Lotta

himlakropp sa...

Hejsan! Jag brukar läsa din blogg men har aldrig skrivit till dej tidigare. Jag fick oxå ett plus på vågen idag, surt :-( men det är bara att ta nya tag. Det fixar vi :-)
Ha en bra dag

Helen sa...

ja visst är det tjatigt å det tar på en.. men det är ju bara att köra vidare så får man ett efterlängtat minus sen.. kram kram