måndag 13 oktober 2008

Jobbig dag framför mig...

Om jag ska klara av den här dagen pointsmässigt gäller det ren viljestyrka från min sida, för nu har jag haft 2 dagar utan pointsräkning och bara en massa sött samt god mat, och då blir det ju bara värre än värst när man ska starta om från noll igen. 
I lördags hade vi personalfest på eftermiddagen/kvällen och då tänkte ju min skruvade hjärna direkt att dagen ändå var förstörd, så då kunde jag lika gärna äta skit HELA dagen... Så jag var ganska duktig till att börja med, och startade dagen med en bra frukost, men sen började fördärvet med en ciabatta till lunch, kanelsnäcka till efterrätt och en stor och smarrig maräng till mellis. På festen blev det en ostfralla  och en 33:a starköl i samband med informationsmötet, sen blev det 2 glas champagne på minglet, till förrätt blev det stekt svamp och någon god röra till mig och hälleflundra till icke-vegetarianerna. Till varmrätt fick jag ugnsbakad aubergine och potatiskaka, och de andra fick lammfilé. Och till efterrätt blev det chokladsufflé med färskost och färska hallon. Ljuvligt! Under kvällen drack jag sammanlagt 2 glas champagne, 1 glas vitt vin och 4 stycken 33:or Mariestad-öl. Jag skulle ju upp och jobba dagen efter och var tvungen att ta det lugnt, men jag kände definitivt av spriten ändå, och dansade och sjung hela kvällen. En JÄTTELYCKAD personalfest - tyvärr inga roliga skandaler att skvallra om, utan allt gick lugnt och städat till. Även om jag ibland klagar på mina arbetstider och så, så måste jag ändå säga att jag trivs superbra med mitt jobb och alla mina jobbarkompisar! 

Igår vaknade man ju lite bakis såklart, och jag bestämde mig ganska direkt för att jag skulle ha en "fuskar-dag" till... Började dagen med 2 smörgåsar med Lätt & lagom, minikeso och saltgurka. Sen åt jag under dagen 3 Dumle mini, 50 cl Coca Cola, 1 ciabatta, 2 bitar chokladmoussetårta, lite bröd med smör... för att avsluta det hela med en halv påse Estrella sourcream-chips och Cola zero...
Som ni förstår har jag misshandlat min kropp i 2 dagar nu, så den skriker ju redan efter socker. Till frukost fick magen dock nöja sig med 1 Polarkraft extrem med 1 msk Philadelphia light och saltgurka (1,5) samt 2 dl K-special och 2 dl mellanmjölk (4p).
Nu ska jag byta bajsblöja på Alva, sen ska jag dricka kaffe och sen väntar duschen. Jag är ledig idag, och det är sååå välbehövligt!
Imorgon firar jag och Markus våran 8-årsdag, så jag kanske åker in till stan sen och ser om jag hittar något fint åt min lilla sambo. Jag har ju önskat mig en parfym av honom, men jag tror tyvärr inte att han engagerar sig så pass i våran dag att han åker och köper den, utan då får jag nog köpa den till mig själv och skriva på lappen att den är från honom... Han är inte så romantiskt lagd... men han är bra ändå!
Vi hörs lite senare!
Bye bye!

Inga kommentarer: