tisdag 28 oktober 2008

Jag VILL verkligen bo i hus...

Idag har jag suttit och surfat runt på Internet i flera timmar och letat efter hus till uthyrning, men jag fattar inte att det ska vara så svårt att få tag på något... Det är i och för sig en tjej som har hört av sig om en liten stuga som vi ska åka och titta på om några dagar, men det är bara 2 rok och ligger en bit härifrån, så jag vet inte riktigt hur det känns än. Visserligen var själva stugan jättefin, men jag HATAR ju att bo trångt! Vi får se hur det känns när vi har varit där och tittat. 
Om några veckor börjar de med stamrenovering här i våran lägenhet också, och då vill jag verkligen inte bo här... Faan för att gå ut och duscha i en barack på gården! Nej tack, då flyttar jag hellre härifrån tillfälligt!

För övrigt har det skitit sig med pointsen idag, men hittills är det bara en Cola-burk och lite smågodis som har slinkit ner, så det är inte såååå farligt... Hmm, jag klarar verkligen inte av att gå hemma en hel dag - det är ju då jag äter skit. Har städat idag också, så då tyckte jag ju lite synd om mig själv... hi hi...

Nej, nu är det dags att väcka Alva och sen ska vi gå ut och gå en liten eftermiddagspromenad. 

2 kommentarer:

Helen sa...

förstår att du vill till hus.. det är underbart å fritt... hoppas ni hittar nåt..
tack för din kommentar.. som jag skrev..jag kan inte söka till bemanningen vilket är utringning på morgonen... man måste vara anställd där för det är dom som kommunens förskolor använder sig av för att hitta vikarier.. dom har nåt kontrakt.. så det är tji.. har ju ingen bil varje dag å då är det svårt att ta sig typ 1 mil eller så för att jobba...
ja att vara hemma gör att man lätt småäter... men du får låta bli att ha godis å cola hemma gumman... kram å pepp

Anonym sa...

Ja det är underbart med hus, skulle vara svårt att sätta sig i lgh igen..i sånt fall radhus med en liten tomt, kanske skulle funka.
Håller tummarna för att ni hittar något som passar er!

En lgh som jag bodde i hade stambyte, då var jag höggravid & behövde gå på toa 10 ggr/ natt:) så vi flyttade till mina föräldrar då,...väldigt skönt att slippa bo i skiten!!

Mina points skiter sig också, har ingen motivation för FEM öre:(

Kram