söndag 20 april 2008

Vilken underbar dag!

Idag har det verkligen varit underbart vårväder här i Skövde på eftermiddagen! Jag tog en snabbpromenad ner till stan strax efter kl 14 och solen sken så härligt, och den lyste och värmde helt ljuvligt fram till klockan 20 nästan. Jag och min jobbarkompis tog en fika inomhus och sen gick vi ut och satte oss på en bänk på torget och det var så skööönt! Och fullt med folk ute som satt och lapade sol och njöt...

Idag har jag ätit jättedåligt, men jag har ändå hållit mig till mina points.
Till frukost åt jag 2 polarkraft extrem med mjukost, minikeso, gurka och tomat, 1 dl miniyoggi och 1/2 dl cornflakes, 1 kopp kaffe och 1 apelsin (4,5p). Till lunch åt jag fullkornsspagetti med quornfärssås, och 1 äpple (5p). Till fikat på stan åt jag 10 skumgodisar, 1 kopp kaffe och 1 coca cola zero (1p). På parkbänken i solen åt jag den nya Soleron som har kommit med bananglass och jordgubbs-/tranbärsöverdrag (2p). Till kvällsmat åt jag 4 knäckebröd med mjukost och minikeso (4p) och nu ikväll fick jag i mig 1 dl svenska lantchips och cola light (1,5p).

Imorgon ska jag vara hemma med Alva för hon är så himla förkyld och har åkt på en kraftig ögoninflammation. Hon är jättevarig i ögonen och de bara klibbar igen på henne hela tiden... Nu har hon sovit så himla dåligt i 2 nätter också, så jag hoppas att hon sover bättre inatt i alla fall. Vi ska vara hemma på tisdag också, för då är jag ledig. Hoppas att det är lika fint väder imorgon som det har varit idag, så att vi kommer ut lite - idag har hon fått vara inne hela dagen, för det känns som att det blir värre i ögonen när hon är ute och det blåser.

På tal om något helt annat, är det någon av er där ute som har en sån där klocka som mäter puls och kaloriförbrukning? Med senaste numret av Topphälsa fick man ett erbjudande om en prenumeration på 3 nummer, en träningströja och en sån klocka för 59 kronor plus 24:50 i porto. Jag tror att jag ska nappa på erbjudandet och beställa det - vad tror ni om det?

Inga kommentarer: