måndag 21 april 2008

Beteende som en jävla alkoholist...

Ursäkta uttrycket, men jag är så fruktansvärt trött på mig själv och mitt missbrukarbeteende... Idag var jag ju hemma med Alva för att hon är så infekterad i ögonen pga förkylningen, och på förmiddagen ringde en kompis och undrade om hon och hennes 2 tjejer kunde komma bort och fika lite och sen gå ut och leka i sandlådan. Självklart! Jag tänkte att det är ju alltid trevligt med lite nybakat så jag slängde ihop två olika sorters muffins (de jag har delat med mig receptet på här: kanelmuffins och choklad-/och bananmuffins)=bara 1 points per styck.
Jag hade ingen kanel hemma, men jag gjorde muffinsen enl receptet (plus 1 msk mjölk extra) och istället för kanel och socker på, så delade jag en After Eight i 4 delar och la på som en "topping". De blev ganska goda, medan choklad-/och bananmuffinsen blev jättegoda! Jag hade så små muffinsformar hemma så jag gjorde 24 stycken istället, så blev det 1 points per styck för dem också.
Nåväl, Camilla och hennes tjejer kom hit och vi fikade. Jag åt 3 muffins (3points) och var jättenöjd med det, och sen gick vi ut och lekte. När vi kom in vid 13.30-tiden fick Alva lite välling och sen gick vi och la oss och vilade, och när vi vaknade vid 16-tiden var jag DÖHUNGRIG!!! Det första jag får syn på är såklart muffinsen, och mosar i mig 5 stycken... Sen går jag på After Eight-asken... För att fortsätta med maten: ris, vegetarisk vårrulle och bearnaisessås...
Nu sitter jag här framför datorn med världens ångest och vill bara stoppa fingrarna i halsen och spy, liksom... (vilket jag såklart INTE ska göra...)

Jag fattar inte att man kan tappa kontrollen och få såna jävla psykbryt som jag får! Okej om man hade hejdat sig vid muffinsen, men det kan jag ju inte, utan då tänker jag att dagen ändå redan är förstörd, så då kan jag lika gärna fortsätta att frossa... Helt jävla sjukt!!!
Nu ska jag gå ut och gå en långpromenad i solen - hej så länge!

4 kommentarer:

Helen sa...

Snacka om att jag känner igen mig.. jag gör precis lika. om jag ätit nåt onyttigt på dagen så fortsätter jag på kvällen.. har nyss stoppat i mig massa smågodis.. mår nästan illa nu.. bläää... nä fy.. vill hitta en rejäl motivation men den verkar inte finnas för mig just nu.. :-( nu får vi ta å ta oss i kragen.. skärpning på oss eller hur..

skickar peppkramar

Cee sa...

Ja jag känner också allt för väl igen mig men jag kan göra det dag efter dag och där är ingen stopknapp liksom öv öv öv....
Hoppas morgondagen går bättre skickar en massa pepp och kram Cee

Anonym sa...

Ja tyvärr så kan jag bara hålla med e 2 översta...=) Jag är precis likadan har varit iväg i helgen och nu när jag kommit hem så är motivationen borta och jag har svullat som en liten gris...=) Tänker som du jag har ju redan ätit onyttigt så då kan jag göra det resten av dagen oxå......hallå hur himmla dumt är det inte att tänka så då??+
Jaja jag ska försöka att ta tag i det i morgon. Så jag skickar iväg en massa pepp kramar till dig.

batgirl sa...

Jag är precis likadan som du plus övriga som har lämnat kommentarer. Vi är nog matmissbrukare lite till mans. Det är väl därför vi sitter i "samma båt". För det är ju ingen som har "kastat" på oss kilona och tyckt att vi ska ha dom. Nej, jag förstår inte heller varför man tänker i dom banorna? Varför fortsätter man att "svulla" på trots att man är mätt och belåten?
Man hittar ursäkter för allt. Det är ett KONSTIGT beteénde man har. Önskar jag hade haft ett svar på varför?
Men vi får väl helt enkelt kämpa vidare...