måndag 14 april 2008

En dag avklarad...

Det har faktiskt gått över förväntan idag och jag är så himla stolt över mig själv!
Till frukost åt jag 2 dl miniyoggi och 1 dl cornflakes och kaffe (2P), till lunch åt jag en viktväktarlasagne och 2 äpplen (6p), till middag åt jag fullkornsspagetti och quornfärssås (5p) och nu ikväll har jag ätit 1 liter popcorn och påskmust light (2p). Jag har 3 points kvar, men de tänker jag inte äta upp...
Stegräknaren visar på 8756 steg, och det är jag också nöjd med. Jag brukar ju ligga runt 5000 steg per dag, men nu har jag ju börjat gå till jobbet och det gör ju sitt.

Nu ikväll har Alva varit ett riktigt litet minimonster, så det är så lugnt och skönt nu när hon har somnat. Jag brukar ju lägga mig samtidigt som henne, men tänkte försöka vara uppe en liten stund nu ikväll och umgås med M. Kanske kolla en film?

Idag har jag varit så himla sugen på avokado, så jag köpte en förut som jag tänkte äta på mackan till frukost imorgon. Jag köpte även grovt osötat bröd och 7%-ig mjukost, så nu lääängtar jag till frukosten imorgon! Jag är ledig imorgon också, och det ska bli så skönt - hoppas det blir fint väder också!

Ha en bra kväll allihopa!

3 kommentarer:

Helen sa...

Härligt jobbat tjejen.. hoppas nu att du hittat ny inspiration och orkar kämpa jag skickar massor med peppkramar.. lets go girl
kram

batgirl sa...

Va´glad jag blir när du skriver att du har abstinens när jag inte skriver på länge :)(det är på gång)
Kul att se att du är på gång igen! Nu kör vi vännen!
Kram

Anonym sa...

Skickar en massa pepp till dig
Kram