måndag 14 april 2008

Fjärde gången gillt?

Jag MÅSTE klara det den här gången!!! Usch, jag mår så dåligt över min plufsiga mage och humöret åker berg- och dalbana av alla blodsockerfall under dagen, så nu MÅSTE jag bara hitta motivationen och hålla fast i den med näbbar ock klor...

Igår köpte jag tidningen Amelia Kropp & Skönhet för att få lite inspiration och tips och idéer, så nu funderar jag på att ta en Detox-kur. Är det någon av er som har testat det? Jag vet inte riktigt om jag ska köpa ett sånt där paket med bara dryck på hälsokost eller om jag ska äta mat också - hur har ni gjort? Det skulle vara så skönt att gå igenom en sån kur och bara få rensa ur sig alla slaggprodukter och all skit som man har samlat på sig under den sista tiden...
I tidningen hade de även ett bikini-reportage, och det spädde ju på paniken en aning... Jag har nog inte haft någon bikini på mig de sista 6-7 åren i alla fall, men däremot har jag en baddräkt som jag har fått låna av en kompis (du ska få tillbaka den snart, Hilda) som jag har klämt in mig i när jag har varit och babysimmat med Alva.
Usch för badsäsongen :-(

Nu ska jag gå ut och göra iordning lite frukost. Alva vaknade redan kl 6.15 idag så hon är nog hungrig nu. Som tur är skulle M gå upp vid den tiden, så hon fick hänga med honom fram tills han åkte till jobbet, så slapp jag gå upp så tidigt. Alltså, jag är sååå tacksam för varje minut jag får ligga kvar i sängen! Jag är så himla trött jämt - funderar på om det beror på min dåliga kost eller om jag har järn- eller vitaminbrist. Funderar lite grann på om jag ska köpa den där drycken Chi-San, den ska ju vara så himla bra! Är det någon av er som har testat den?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att du är trött kan mycket väl vara kosten. Jag var konstant trött innan. HELA tiden. Men sen jag börjat ändra matvanor och motionera så har det mer eller mindre försvunnit.
Detox har jag också varit lite sugen på men det har aldrig blivit av. Berätta gärna om du gör det!
Kram

Anonym sa...

Ja jag har bara bra erfarenhet av VV-recepten som jag snvändt och tycker dom är jätte goda.
Har inte så många recept utan kött,men har ett recept på spenat och skink pasta det är verkligen gott.Man kan ju utesluta skinkan bara. Har även recept på Quorn.....har du testat det? Själv tycker jag det är gott.
Kika gärna om du hittar något...måste ju som sagt kunna utesluta köttet i någon rätt. Hmm tänkte på den tacopajen som jag har där kan man ju byta ut köttfärsen mot quorfär istället så kan du ju även äta en tacopaj och helt utan kött....=)

Ha en bra dag
/Camilla