lördag 26 maj 2012

Tidig morgon

Tanken var ju inte direkt att behöva gå upp kl 06.23 idag när det är lördag och ledig helg och allt, men man kan ju inte styra över allt här i livet... Som tur är så är Noel hyfsat lugn av sig på morgonen, så vi låg kvar i sängen och drog oss till strax efter klockan sju.

Nu har vi precis käkat frukost (nybakad lingonlimpa från Maxi-bageriet, med klosterskinka ;-) och snart är det dags att börja röja lite här hemma - vi ska dammsuga, skura golv, plocka undan, damma och tvätta...
Det är ju skönt att få allt sånt gjort så tidigt som möjligt så att man har resten av dagen samt morgondagen på sig att bara ta det lugnt!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på förutom att städa, kolla in den nya butiken Dollarstore samt heja fram Loreen ikväll... Och med tanke på att tävlingen håller på fram tills kl 00.20 inatt, så får jag nog försöka att klämma in en vilostund mitt på dagen också om jag ska orka hålla mig vaken!

Och vad ska man hitta på imorgon då?
På förmiddagen blir det en sväng till minneslunden i Horn så att mamma får bli uppvaktad med lite rosa rosor, men sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra eller vart vi ska åka!?!
Först var jag lite inne på att vi skulle ta med oss en picknickkorg och åka iväg till Silverfallen och fika lite, men då är man ju så himla beroende av vädret... Ett restaurangbesök är ju inte heller helt fel, men vart ska man åka då?

Inga kommentarer: