måndag 14 maj 2012

Min fina Noel

Igår när jag och Alva var på bio så passade M på att ta med sig Noel till Hjo, och så strosade de runt där och lekte på en lekplats m m... Mysigt!

Och idag överraskade M mig med lite egentid ;-)
När vi hade hämtat honom på tågstationen så erbjöd han sig att ta med sig ungarna till Ö&B och köpa en kratta till trädgården, så att jag kunde lägga mig i ett varmt och skönt bad under tiden... Sagt och gjort, jag traskade ner till badrummet med en klase vindruvor, chokladkakan från Life, ett gäng värmeljus och en deckare ("Vecka 36", av Sofie Sarenbrant), och sen plaskade jag runt där nere i en timme ungefär... Ljuvligt!!!

Efter det så gick jag upp och käkade kvällsmat (Alva köpte en jättefin äggkopp till mig på Ö&B), busade lite med ungarna, ringde till farmor och bestämde mig för att åka dit och hälsa på imorgon, sms:ade med "farsan" och bestämde mig för att åka ut en sväng till honom också, kollade på två avsnitt av CSI och nu har jag krupit ner under täcket :-)

Idag har jag käkat enligt LCHF, även om det har blivit lite väl mycket onyttigt som har slunkit ner... Mörk choklad, Finncrisp, vindruvor och mandlar...
Känner mig lite bubblig i magen för ovanlighetens skull, men jag tror att det är de söta vindruvorna...

Vi hörs imorgon igen!

Inga kommentarer: