måndag 28 juni 2010

Ont i axeln!!!


Igår kväll fick jag helt plötsligt så himla ont i axeln, och när M masserade mig kände han någonting som rörde på sig inne i axeln, typ en muskelknuta. Och idag när jag vaknade hade jag så himla ont...
Jag har precis ringt och pratat med sjukvårdsrådgivningen, och hon var ganska säker på att det var en inflammation i muskeln. Jag har ringt vårdcentralen också, och väntar på att de ska ringa tillbaka.
Det enda hon kunde råda mig till var att äta Alvedon, lägga på en värmekudde på området samt massera axeln med olja. Och vila.
Så nu har jag precis ringt till jobbet och sagt att jag inte kommer idag - jag kan ju knappt lyfta högerhanden, så jag är ju helt handikappad :-(

Alva blev superledsen när jag berättade att hon inte skulle få gå till dagis idag, men jag har lovat henne att hon ska få gå ut och leka på lekplatsen här utanför så fort sjukhuset har hört av sig. Och om de inte tycker att jag behöver komma dit och undersöka axeln, så tar vi antagligen en liten promenad till Alvas farmor och hälsar på.

Nu ska jag försöka gå in och sminka mig och borsta tänderna med vänster hand...

Inga kommentarer: