torsdag 16 april 2009

Gott med tacos!

Förut när jag kom hem från jobbet satte jag igång att göra tacos, och det blev supergott! Jag stekte vegetarisk färs, kryddade med salt och taco-krydda och blandade i krossade tomater och lite matlagningsgrädde. Sen skar jag upp isbergssallad, gurka, tomat och avokado. Och ställde fram majs, riven ost, gräddfil, nachochips och sourcream-dip, och mjuka tortillasbröd. Mums! Och drack lite påskmust light till...

Till frukost blev det 2 frallor med kokt ägg, ett glas apelsinjuice och en kopp kaffe. Till lunch potatis och quornbitar i vitlökssås och till eftermiddagsfikat blev det ett päron och en klase röda vindruvor.
Förutom kanelbullen igår har jag inte ätit några kakor eller nåt godis, och det är jag jävligt nöjd med! (Förutom nachochipsen förut då...)

Förut ringde de till oss på jobbet och berättade att vi hade sålt en Triss där vinnaren ska få skrapa i teve. Jippie!!! Personen i fråga ska skrapa den 22 maj kl 8.45 och det ska bli så spännande att få se vem det är... Tänk om det är jag som har sålt lotten!?!

Nej, nu ska jag sjunka ner i soffan och läsa nya numret av Mama som jag fick i brevlådan förut. Jag gick upp kl 5.40 imorse, så jag är så himla trött och seg i huvudet. Imorgon slutar jag klockan 15 i alla fall, så det blir skönt att komma hem lite tidigare. 

Idag har jag kommit upp i 6995 steg. Inte på långa vägar tillräckligt, men mer än igår i alla fall...

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Gud så gott. Smaklig spis!

Helen sa...

å så gott det såg ut..
du är ju så himla duktig.. 3 dagar utan godis för mig.. bara lite lite glass igår men annars så är jag så himla nöjd.. när tänkte du väga dig??? har du någon speciell dag.. för jag antar att du inte kan hålla dig..
hihi.. jag väger på fredagar men väntar tills nästa när det gått mer än 3 dagar.. hihi.. kram

Lotta sa...

Det är bara så himlöa gott med tacos. jag tror att det är min favorit faktiskt. Det som är bra också är att det är ganska mycket grönsaker som är nyttigt!
Nackdelen är att tortillachips är gott!