torsdag 23 april 2009

God morgon!

Som ni ser består frukosten idag av 2 Polarkraft Havre med Lätta, minikeso, sallad, gurka och tomat, och en kopp kaffe = 4,5 points.
Shit, idag är jag helt seg i huvudet - jag är inte van vid att gå och lägga mig så sent som igår. Och imorse vaknade dessutom Alva klockan 7.00... Som tur var hade M inte hunnit åka till jobbet när hon vaknade, utan hon fick gå ner till honom och han satte på Barnkanalen och sen tittade hon på teve själv här nere i en timme ungefär. Även om jag inte somnade om där uppe, så var det ändå guld att få ligga kvar i sängen och bara ta det lugnt. 
Nu käkar vi lite frukost och sen ska vi dra in till jobb och dagis om en och en halv timme ungefär. Jag börjar inte jobba förrän kl 11.15 idag och efter jobbet ska jag ha utvecklingssamtal på Alvas dagis. 

Jag berättade ju aldrig vad jag åt till frukost och lunch igår, men till frukost blev det 1 fralla med Lätta, 3 skivor ost och massor av grönsaker (5,5p) och till lunch blev det en portion av maten jag gjorde iordning häromdagen: ris och vegetariska grytbitar (6,5p).

Nu ska jag läsa tidningen; såg att det var ett nytt storvarsel på Volvo här i stan. Usch, hoppas att ingen man känner behöver bli arbetslös...

Inga kommentarer: