tisdag 7 april 2009

Trötter...

Så här trött blev Alva efter allt vårt flängande idag... Vi åkte ju hemifrån vid 10-tiden, och började dagen med besöket på Bilia. Sen åkte vi direkt därifrån till besiktningen (bilen gick igenom!) och sen var vi på Ö&B och Mekonomen och tittade efter en prylficka till Alvas grejer i bilen. Hittade ingen! Sen åkte vi till BR Leksaker och Maxi, och där hittade vi äntligen både en prylficka och solskydd med prinsessor på, så Alva blev meganöjd! Vi handlade lite på Maxi också, och Alva åt en kokt korv med bröd till lunch... Efter det åkte vi vidare till tandläkaren, och när vi var klara där åkte vi till min kompis Camilla en sväng, och Alva fick leka med sina kompisar Lycka och Dinha. Camilla är verkligen en jättebra kompis, och hon ställer alltid upp till 100%!
När vi åkte hem somnade Alva i bilen och sen fortsatte hon sova i soffan när vi kom hem. Jag somnade faktiskt också till, och sov väl i en halvtimme eller nåt. Skönt!
När vi vaknade började jag med maten, sen kom M hem och nu sitter vi här allihopa och slappar. Jag sitter här vid datorn, och M och Alva sitter i soffan och läser böcker. Snart ska Alva få gå upp och bada lite och M ska väl elda i pannan, så att vi har lite varmvatten imorgon bitti.
På tal om imorgon ska jag åka ut till Anders efter jobbet och tvätta bilen (om det inte regnar). Sen kanske vi åker till minneslunden också, vi får se...

Inga kommentarer: