torsdag 27 november 2008

Jävla skithus!

Nu har vi varit och tittat på huset, och det kommer inte bli någonting med det heller... Själva huset var väl egentligen ganska sött och charmigt, men det var ändå en hel del grejer som var negativa: de som bodde där nu hade 2 hundar och en jävla massa kaniner och chinchillor (eller hur det nu stavas?)=inte bra för min pälsdjursallergi... 
Man kom först in i en liten hall och sen kom man direkt in i köket (nyrenoverat med ny spis och diskmaskin och skåpluckor m m), sen var det en dörr in till vardagsrummet och en dörr till en liten hall till och ett rum där de nuvarande hyresgästerna hade matbordet. Från vardagsrummet fanns dörren till toaletten och trots att den var ganska fräsch så kändes den lite sjabbig... Över badkaret satt det t ex en vattentank eller nåt, och den var liksom tejpad och hade nån plastpåse över sig... Från den lilla hallen kom man till en trappa och den var superbrant (!), och på övervåningen fanns det 2 sovrum. Man skulle ju aldrig kunna ha Alva själv på övervåningen, och hur ofta är man själv i sitt sovrum under dagen?
Utanför huset fanns det en gungställning och så, och det var ju jättebra i och för sig. Sen fanns det 2 förrådsbyggnader och en gammal ladugård på tomten, och tyvärr hade ju ägaren en massa skit som låg kvar på gården och skräpade (som gamla bildäck och annan bråte...).
Nej, det känns som att vi aldrig kommer att hitta ett ställe som känns helt 100%, och jag börjar verkligen lessna nu. 
Förut skrev jag till mannen i Ryd som hade ett radhus att hyra ut under 1 år att det inte heller var aktuellt, och på söndag ska vi ju kolla på ett hus till, men det är ju svindyrt plus att det ligger i en annan kommun, så det är ju redan dödsdömt innan vi ens har varit där... 
Åh, jag vill bara ha ett riktigt hem!!!

1 kommentar:

Helen sa...

kramar om.. hoppas ni hittar ett drömboende snart så du känner dig riktigt hemma gumman.. måste sova nu så trött.. ska skriva mer en annan dag.. men stooora tröstande kramar.