torsdag 29 mars 2012

Usch-fy-och blä-dag

Idag har inte varit någon bra dag :-(
Först och främst så tvingades jag upp kl 05.15, och som om inte det räckte så vaknade jag med huvudvärk... Jag trodde att den kanske skulle försvinna av sig själv, men på frukostrasten kl 09.00 så fick jag ta de första tabletterna (två Alvedon)... Och på lunchen kl 13.00 fick jag ta två till... Och när jag kom hem kl 16.00 så fick det bli en Ipren...

Nu är huvudvärken äntligen borta, men som alltid efter ett jobbigt anfall så blev jag dödligt sugen på både sött och salt, så nu ikväll så har jag ätit både en chokladmuffins, några Ballerina och salta chips (med dip)...

Det kändes ju lite bakvänt att sitta med en chipsskål i knät och kolla på finalen i Biggest loser, men jag har faktiskt noll ångest - min kropp behövde verkligen detta nu ikväll!
Och vad ska man säga om finalen!?! Vilka kämpar... Jag har ju hejat på Ralph ända sedan starten och blev jätteglad när han vann, men Michael och Linda och den äldre tanten var ju helt outstanding... Och Slejman och Anna... Häftigt!
Om jag fick möjlighet att åka iväg och träna sådär i 3 månader så hade jag åkt direkt (när Noel blir äldre alltså)... Jag älskar den här programidén - man blir ju så sjukt inspirerad! Däremot så tror jag fortfarande på min egna ide om ett program där man jämför olika dieter och låter olika individer prova på de olika sätten och sedan utvärdera resultaten - vad tror ni!?!

Nu är det dags att sova...

Inga kommentarer: